12.000m2 Speelplezier vol met activiteiten

Doe’s Gek, het grootste kinderevenement van Noord-Nederland, wat plaats vindt in de herfstvakantie, staat weer bijna voor de deur! Van 24 tot en met 27 oktober wordt de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een speelparadijs. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen dan genieten van 12.000m2 aan speelplezier vol met verschillende activiteiten. Laat jij zien dat jij de beste gamer bent? Of ga je toch liever voor de titel: de hoogste springer?! Zelfs voor de allerkleinste bezoekers is er een speelgoed hoek gecreëerd waar ze heerlijk kunnen spelen en bouwen.

Spring jij dit jaar op ons reuze aanbod van springkussens waar je al jouw energie kwijt kan? Vergeet daarna niet lekker uit te rusten bij de bioscoop! Of doe je dat toch liever in het reuzenrad en de draaimolen? Bij Doe’s Gek is alles mogelijk!

LEGO
De LEGO-leden van de Bouwsteen komen dit jaar ook weer terug naar Doe’s Gek met ‘te gekke’ kunstwerken en bouwwedstrijden. In de speciale LEGO-hal staan grote LEGO-bouwtafels waar kinderen helemaal hun gang kunnen gaan. Er is ook een verkooppunt waar je dozen met LEGO of losse bouwsteentjes kunt kopen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in de game-hal, want daar kunnen verschillende LEGO-spellen worden uitgeprobeerd.

In de game-hal vind je net als voorafgaande jaren veel verschillende games die jij kan uitproberen! Race jij het snelst in F1 racing 2019 en The Crew? Of word jij eerste in een potje Fortnite? Je kunt de spellen ook uitproberen zonder competitie, net als de LEGO-games. Neem ook een kijkje bij de Virtual Reality en ervaar een achtbaan zoals nooit tevoren.

Spelen met de dieren
De kinderboerderij op het knotsgekke kinderevenement, Doe’s Gek, pakt dit jaar ook weer groots uit. Heb jij al zin om lekker te spelen tussen de knaagdieren? Of kom je toch voor iets groters, zoals knuffelen met alpaca’s. Het dierenwelzijn staat voorop. Er wordt goed in de gaten gehouden of het dier net zoveel plezier heeft als jij!

Shows
Treed jij mee op met de Telekids Musicalsschool? Of kijk je liever naar de dinosaurusshow? Doe’s Gek heeft weer verschillende shows dit jaar. Er komen nieuwe shows naar het evenement zoals de Zeemeerminnenshow en de acrobaten van Hirondelles. Jeugdcircus Paverini komt ook weer terug met hun ‘te gekke’ vuurspuwers.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: