A balladeer met nieuwe songs naar Hedon

 A balladeer met nieuwe songs naar Hedon

Vrijdag 5 oktober treedt Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer op in Zwols poppodium Hedon. Voor a balladeer staat 2018 in het teken van schrijven en dat betekent dat er naast klassiekers als Top2000-hit Swim With Sam en Robin II ook nieuw werk te horen zal zijn. Voorprogramma wordt verzorgd door de veelbelovende opkomende singer-songwriter Ruud Fieten.

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam staat al tien jaar in de Top 2000. Begin vorig jaar bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn anti-kerstalbum December verscheen eind 2017 en werd met crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had a balladeer het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

Support: RUUD FIETEN
Ruud Fieten is een uitvinder, kunstenaar en muzikant uit Meppel en zoekt met zijn folk-georiënteerde liedjes en loepzuivere stem uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en Crosby, Stills, Nash & Young. Hij is onder andere te zien geweest in De Beste Singer- Songwriter Van Nederland en heeft support shows gedaan voor o.a. Tangarine en Adam Green. Na de succesvolle release van zijn debuut IN ORBIT speelde hij in 2016 op Eurosonic. Ruud is nu terug van een lange reis in zuidoost Azië en is klaar om zijn verhalen weer te delen.

A BALLADEER
support: RUUD FIETEN

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 5 oktober
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 10,00

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: