Amerikaanse rockband Electric Six voor optreden naar Hedon

 Amerikaanse rockband Electric Six voor optreden naar Hedon

De Amerikaanse rockband Electric Six komt op vrijdag 16 februari voor een optreden naar het Zwolse poppodium Hedon. De band brak wereldwijd door met het nummer ‘Danger, Danger! High Voltage’ waarbij niemand minder dan Jack White (The White Stripes) de achtergrond zang deed. Het optreden in Zwolle is één van de slechts vier shows die band in Nederland doet.

Naast het al eerder genoemde nummer met Jack White scoorde de band nog een aantal andere grote wereldwijde hits en spelen ze al ruim vijftien jaar lang op tal van grote zomerfestivals over de hele wereld. In hun lange carrière bracht de band maar liefst veertien albums uit en trekken ze wereldwijd nog veel publiek. Het is de eerste keer dat Electric Six een optreden in Zwolle doet.

Als voorprogramma neemt Electric Six de all-girl-punkband Mutant Monster uit Japan mee. Met hun energieke shows ook een regelrechte live sensatie. Het is een van de eerste shows in Europa die de in hun thuisland Japan waanzinnig populaire band doet. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan.

ELECTRIC SIX

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 16 februari
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 19,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Cortney Armitage

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: