Beste Akoestische Gitarist Benelux Harry Sacksioni naar Hedon

 Beste Akoestische Gitarist Benelux Harry Sacksioni naar Hedon

Op vrijdag 7 juni ontvangt Hedon Zwolle gitaarvirtuoos Harry Sacksioni in de Grote Zaal. Harry wordt ook wel gezien als een van Nederlands beste gitaristen en treed al 50 jaar op in het binnen- en buitenland. Harry Sacksioni werd meerdere malen geprezen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux en hij ontving een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en www.hedon-zwolle.nl

Tijdens een concert bespeelt Sacksioni meerdere gitaren. Zijn unieke gitaarspel is vertaald in het boek De Sacksioni Methode, waarin alle aspecten van het gitaarspelen worden beschreven. Wegens zijn bijzondere verdiensten in de muziekindustrie is hij tijdens zijn 40-jarig jubileumconcert dan ook onderscheidde als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Als artiest heeft Sacksioni nooit de nadruk gelegd op commercieel succes. Hierdoor komt hij weinig via radio en televisie onder de publieke aandacht. Uit protest tegen hoge prijzen van cd’s brengt hij enkel platen uit in eigen beheer.

HARRY SACKSIONI

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 7 juni
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 22,00

Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: