Club Cele op het Stadsfestival Zwolle

 Club Cele op het Stadsfestival Zwolle

Van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september is de zevende editie van het Stadsfestival. Een meerdaags festival met een gevarieerd aanbod van muziek, theater, dans, opera, eten en drinken en dat zich afspeelt in Zwolle. Het festival tovert het Noordereiland, naast Theater De Spiegel, om tot een bruisend festivalterrein met theatertenten, restaurants, terrassen, bars, etc. Een plek waar iedereen wil zijn! Kijk op stadsfestival.nl voor de volledige programmering.

Het Stadsfestival is het allereerste festival van Nederland dat haar eigen muntjes maakt met plastic zwerfafval als grondstof! Plastic wordt vandaag de dag nog steeds gezien als wegwerpproduct. Zonde, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zetten wij de eerste stap naar bewustwording: een gerecycled festivalmuntje op het Stadsfestival. Hiermee vragen we aandacht voor plastic afval als nieuwe grondstof. We ontwikkelen een ‘plastic straat’ waarmee wij tijdens het Stadsfestival plastic afval kunnen omzetten in een festivalmuntje. Plastic Fantastic!

Wat Club Cele gaat doen op het Stadsfestival, is nog even een verrassing. In dit evenement posten we binnenkort een tipje van de sluier!

Tickets zijn hier verkrijgbaar

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: