De Formule 1 Show met Olav Mol en Jack Plooij in de Spiegel

 De Formule 1 Show met Olav Mol en Jack Plooij in de Spiegel

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. In De Formule 1 Show vertellen commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport.

Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP’s voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. “We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Let op: De verkoop voor deze voorstelling loopt via Guts Tickets en is een pilot. U wordt via de bestelknop direct doorgelinkt naar Guts tickets. Telefonische verkoop en de verkoop aan de kassa van Café Foyé vervalt hiermee voor deze voorstelling. Rolstoelplaatsen kunt u wel gewoon telefonisch (0900-1435) en via de kassa bij Café Foyé (Schouwburg Odeon) reserveren.

GUTS Tickets

GUTS heeft een ticketsysteem ontwikkeld die ticketfraude en woekerprijzen moet tegengaan. Tickets kopen gebeurt via de website voor een eerlijke prijs eenvoudig, transparant en superveilig. Of u het nu bekijkt vanaf het podium, moshpit of tribune: het is tijd voor eerlijke tickets. Meer informatie over Guts vindt u hier.

Prijzen: Normaal € 27.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling. De kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Datum: dinsdag 17 juli 2018
Tijd: 20:15
Locatie: De Spiegel, Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: