De laatste Night Skate Zwolle van dit jaar geeft licht!

As vrijdag 21 september – op de eerste herfstdag – is de laatste Night Skate Zwolle van dit jaar. En dit keer is het een echte NIGHT Skate, want de zon gaat al vroeg onder. Neem daarom lampjes mee, zodat je goed zichtbaar bent. Dat ziet er bovendien super uit, al die lichtjes rollen door Zwolle! Schrijf je in: www.nightskatezwolle.nl/inschrijven!

Warming up
We beginnen om 19.00 uur met de Stunned Warming Up om te oefenen met remmen en rijden in een groep. Om 19.30 uur klinkt het startschot en gaan we skaten op de openbare weg richting Stadshagen onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek. Iedereen die redelijk goed kan skeeleren en 12 jaar of ouder is, kan meedoen. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur (bijna 15 kilometer). Deelname is gratis, maar tijdens de pauze wordt met de pet rondgegaan.

Cheque overhandigen aan Ronald en Stichting MS Research
In augustus hebben we – samen met Ronald Mulder – geld opgehaald voor Stichting MS Research. En we hebben met z’n allen een mooi bedrag opgehaald! Wil je weten hoeveel, kom dan as vrijdag naar de start in Park de Wezenlanden. Rond 19.15 uur geeft de jeugd van Schaatsvereniging Zwolle de cheque aan Ronald Mulder en Stichting MS Research.

Gebruik je kop, helm op!
Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht. En denk vergeet de lampjes niet, want het is al vroeg donker. Heb je ook zin om mee te rijden, maar zitten je skates niet lekker meer? Of wil je wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem, want Fila Skates stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen.
Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl

Voor dit jaar zit het er hierna helaas op. Niet getreurd, want volgend jaar komen we
natuurlijk weer terug! Tot dan.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: