Extra show in Hedon voor dubbelconcert The Brahms en Son Mieux

 Extra show in Hedon voor dubbelconcert The Brahms en Son Mieux

Het dubbelconcert wat Son Mieux en The Brahms op zaterdag 12 mei in Hedon geven krijgt wegens groot succes een extra voorstelling op zondag 13 mei. Het eerste optreden van Son Mieux en The Brahms is al een tijdje uitverkocht. Met deze extra show stelt Hedon meer fans in de gelegenheid deze twee bands te zien spelen.

De Haagse band Son Mieux onder leiding van zanger Camiel Meiresonne speelde al op festivals als Where The Wild Things Are, Paaspop en maar liefst twee keer op Bevrijdingsfestival Overijssel. Ook ging de band uitgebreid op tour met hun stadsgenoten van DI-RECT. Met het nummer Even scoorde de band hun eerste 3FM Megahit. Dit jaar komt de band tevens met een debuutalbum waarvan het nummer Hiding al veel airplay wist te scoren.

The Brahms is dat andere succesverhaal wat deze avond op de planken van Hedon staat. Deze band uit Utrecht komt ook dit jaar met hun debuutalbum en wist in hun korte bestaan al meerdere 3FM Awards te winnen. Ook scoorde de band al een aantal keer de 3FM Megahit en doken ze na ruim zeventig shows te hebben gedaan in 2016 de studio in om hun langverwachte debuutalbum op te nemen. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle is per direct van start gegaan.

SON MIEUX / THE BRAHMS – EXTRA SHOW

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 13 mei
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 14,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: