Frisfeest TURN-UP brengt Frenna naar Hedon

 Frisfeest TURN-UP brengt Frenna naar Hedon

Het razendpopulaire frisfeest TURN-UP keert vrijdag 15 februari voor een nieuwe editie terug naar Hedon. Na Bizzey, Latifah, Josylvio, Childsplay en SBMG is het ditmaal Frenna die de line-up aanvoert. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave wist Frenna in een mum van tijd door te breken en weet hij inmiddels ook solo miljoenen streams te pakken.

Het eerste solo project van Frenna, Geen Oog Dicht Gedaan, was een schot in de roos met de hitsingle My Love. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Afgelopen november verscheen de laatste plaat van Frenna, getiteld Francis, met daarop o.a. Verleden Tijd met Lil’ Kleine. De re-make van Abel’s hit Onderweg is inmiddels al 21 miljoen keer gestreamd op Youtube en maar liefst 46 miljoen keer op Spotify.

TURN-UP betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn.

TURN-UP
Line-up: FRENNA / JERMAINE BEAUX / LOW-REPLY / MC REZASKILLS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 15 februari
Open / aanvang : 20:30 uur
Entree : € 10,00
Leeftijd : 13 t/m 17 jaar

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Sam Wolting

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: