Gratis bus tijdens WintersZwolle

 Gratis bus tijdens WintersZwolle

WintersZwolle gaat steeds meer vorm krijgen. Naast de vele evenementen die er georganiseerd gaan worden tijdens WintersZwolle gaat er in deze periode ook een grote gele Amerikaanse schoolbus rijden van het station naar de IJsselhallen/ IJsbeelden Festival en naar het centrum van Zwolle.

De bezoekers van het IJsbeelden Festival en de IJsselhallen kunnen in de periode van 14 december t/m 1 maart gratis gebruik maken van dit opvallende vervoermiddel. Een schatting leert dat in deze periode ruim 160.000 bezoekers naar het IJsbeelden festival en de vele andere evenementen van de IJsselhallen komen.

Dit gratis vervoer is een initiatief van meerdere ondernemers uit Zwolle en wordt financieel gesteund door het ZwolleFonds, Herman Brood Museum & Experience, NS, IJsselhallen, McDonalds, IJsbeelden Festival, WintersZwolle en Dinoland.

Hanzestad Zwolle
Om een bezoek aan Hanzestad Zwolle nog meer te enthousiasmeren is er niet alleen de Zwolle Express, maar zijn er in overleg met het ZwolleFonds door meerdere Zwolse partijen, diverse arrangementen ontwikkeld.

Ook zijn er diverse hotel- en restaurantarrangementen ontwikkeld die de bezoekers van het IJsbeelden Festival en de IJsselhallen moet verleiden om een langer- of meerdaags verblijf te koppelen aan het bezoek aan Zwolle.

WintersZwolle
Met deze gratis bus is ook de koppeling gevonden met de vele activiteiten die plaats gaan vinden tijdens WintersZwolle waaronder het Wereldberoemde Verhalenfestival, de Midwinterspooktocht en de Lichtbeeldenroute

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: