HAEVN terug in poppodium Hedon

 HAEVN terug in poppodium Hedon

Vrijdag 5 april keert HAEVN terug naar Hedon. Eén van Nederlands’ bekendste band van deze tijd speelde vorig jaar al eens voor een uitverkocht Hedon. In mei is hun eerste album Eyes Closed uitgebracht waarvan single Back In The Water een grote hit werd. Kaarten zijn verkrijgbaar online en bij Plato Zwolle.

Van het maken van filmmuziek naar een volledig uitverkochte theater & clubtour. HAEVN kent in haar, nog korte, bestaan al vele successen. De band belandde op de radar nadat twee songs werden gebruikt in een Volvo en BMW commercial. Als snel draaide Nederlandse radiostations debuutsingle Finding Out More en Where The Heart Is waardoor HAEVN in een sneltreinvaart naar de top wandelde. Afgelopen jaar stond de band op grote festivals als Concert At Sea en Indian Summer en in een dubbel uitverkochte Paradiso en Koninklijk Theater Carré.

In mei is hun langverwachte debuutalbum Eyes Closed uitgebracht. Het album gaat over verbroken relaties, het najagen van dromen, hoop en vertrouwen. Het duo neemt de luisteraar mee op een unieke reis in de onderwaterwereld van HAEVN met uptempo popnummers en intieme ballads met een strijker ensemble. Marijn (zang): ‘’We hebben bijzondere herinneringen aan ons eerste eigen concert in Zwolle afgelopen jaar en we kijken er enorm naar uit om met het debuutalbum onder onze arm terug te keren naar een van de best klinkende zalen van het land.’’

HAEVN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 5 april
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 21,50

De kaartverkoop voor dit optreden is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: