Hedon opent haar deuren voor Halloweenliefhebbers

 Hedon opent haar deuren voor Halloweenliefhebbers

Op zaterdag 3 november Hedon tovert Hedon haar pand om tot één groot griezelhuis tijdens de danceavond: Superstijl. Bezoekers belanden op de set van Michael Jackson’s Thriller waarbij het poppodium helemaal in het teken staat van het uit Amerika overgewaaide Halloween. Tijdens deze avond bepaalt het publiek ieder kwartier welk genre er wordt gedraaid door te stemmen op hun favoriete muziekstijl wat Superstijl het meest democratische feest van Zwolle maakt.

Superstijl is een terugkerend succesvol concept in Hedon waarbij bezoekers ieder kwartier een nieuwe genre mogen kiezen door stemmen op hun favoriet. Bij binnenkomst krijgen zij een stempas met daarop 3 kleuren die staan voor 3 verschillende genres. Aan de hand van een barcode scanner kunnen bezoekers democratisch beslissen welk genre er uiteindelijk wordt afgespeeld. Superstijl valt samen met Halloween waardoor het de uitgelezen kans is je te verkleden als zombie, heks of een andere griezel. Voor deze editie komen Kostuumhuis Kalf en Hedon met een speciale actie: Bij aankoop van Halloween jouw Halloween outfit bij Kostuumhuis Kalf krijg je een gratis ticket voor Superstijl.

SUPERSTIJL: HALLOWEEN EDITION

Locatie : Grote Zaal, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 3 november 2018
Open : 23.00 uur
Aanvang : 23.00 uur
Entree : €7,50
Leeftijd : 18+ (ID Verplicht)

De kaartverkoop voor dit optreden is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: