Hoogste binnenkomer ooit in de Top2000 tweemaal naar Hedon

 Hoogste binnenkomer ooit in de Top2000 tweemaal naar Hedon

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november komt Danny Vera maar liefst twee keer naar Hedon in Zwolle. Recent werd bekend dat de zanger met een notering voor single Roller Coaster op plaats vier de hoogste binnenkomer is in de geschiedenis van de Top2000. De kaarten voor het optreden van 13 november in Hedon zijn al uitverkocht. Voor het optreden van 12 november zijn nog enkele kaarten te koop via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Het afgelopen jaar was zeer succesvol voor de Americana-zanger die bekend werd bij het grote publiek door zijn wekelijkse optredens als huisband van televisieprogramma Voetbal International op RTL (tegenwoordig uitgezonden op Veronica). Met Roller Coaster scoorde Danny Vera een grote hit op radiostations als Radio 2, Qmusic, en Radio538. Met zijn vierde plek in de komende editie van de Top2000 wist Danny Vera geschiedenis te schrijven, nog nooit eerder kwam een nummer zo hoog op deze lijst binnen. Met deze notering verbreekt Danny Vera het record wat in handen was van Adele die in 2011 op positie zes binnenkwam.

Op 20 april 2020 staat Danny Vera met zijn Americana in de stijl van Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley in de AFAS Live in Amsterdam en wist deze zaal in slechts vier dagen uit te verkopen. Dit najaar gaat Danny Vera op tour langs een selectief aantal zalen waaronder Hedon in Zwolle voor een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is. Danny Vera is een graag geziene gast in Zwolle. Zo stond de geboren Zeeuw uit Middelburg al drie keer eerder in Hedon en heeft hij een vaste schare aan fans weten op te bouwen

DANNY VERA

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 12 november, vrijdag 13 november
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 27,00

Foto: Lourens Hooisma

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: