Jimmy Sterman brengt hommage aan Willy DeVille in Hedon

 Jimmy Sterman brengt hommage aan Willy DeVille in Hedon

Songwriter en entertainer Jimmy Sterman brengt op zondag 21 oktober in Hedon hommage aan de in 2009 overleden muzikant Willy DeVille. Voor deze speciale avond kiest Sterman een dwarsdoorsnede aan liedjes uit de gehele carrière van Willy DeVille. De kaartverkoop voor Jimmy Sterman Stars That Speak Hommage To Willy DeVille is van start gegaan.

Dat de muziek van Willy DeVille enorm leeft na zijn overlijden in 2009, blijkt wel uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor de theaterseizoenen 2017 en 2018 koos zanger/gitarist en initiatiefnemer Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille. Dit heeft geresulteerd in het Stars That Speak project.

De in Amsterdam geboren, Jimmy Martin Sterman, Zanger, songwriter en entertainer, jeugd filmster (Paw), speelde vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye, Hans Dulfer, Johnny en Guus Laporte (Barrelhouse), en vele anderen bands. Met zijn studio maatje Alfred Lagarde van Veronica, deed Sterman veel producties en begon eind jaren zeventig met zijn band Jimmy’s Gang waarmee hij tourde in binnen en buitenland en nog immer optreedt.

JIMMY STERMAN STARS THAT SPEAK HOMMAGE TO WILLY DEVILLE

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 21 oktober
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 14,50

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Jacob Hubert.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: