Lemmy Lives II: muzikale ode aan Lemmy Kilmister in Hedon

Lemmy Lives II: muzikale ode aan Lemmy Kilmister in Hedon
22 december 2017 Karel

Hedon staat op donderdag 28 december in het teken van Lemmy Lives II. Een muzikaal eerbetoon aan muzikant Lemmy Kilmister. Op de sterfdag van Lemmy spelen tal van grote artiesten, waaronder bandleden van Peter Pan Speedrock, Death Alley, The Deaf en vele anderen, hun eerbetoon aan deze oud frontman van Motörhead in het Zwolse poppodium.

Het afgelopen jaar stond Hedon voor het eerst in het teken van deze muzikale ode aan deze rockster. Na het grote succes van deze editie besloten een groot aantal muzikanten om ook dit jaar de hoofden bij elkaar te steken en Lemmy op zijn sterfdag te eren. Death Alley zorgt dit jaar voor de muzikale begeleiding geholpen door gastmuzikanten waaronder leden van The Sore Losers, Indian Askin, The Charm The Fury, Peter Pan Speedrock, Heideroosjes, Birth Of Joy, The Deaf, STAVAST en Spoil Engine.

Bezoekers kunnen alle Motörhead klassierkers verwachten en tevens andere nummers in een nieuw jasje. Net als vorig jaar presenteert Dikke Dennis de gehele avond.

LEMMY LIVES II – A MOTÖRHEAD MEMORIAL

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 28 december
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 17,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.