Like A Bat Out of Hell brengt eerbetoon aan Meat Loaf in Hedon

 Like A Bat Out of Hell brengt eerbetoon aan Meat Loaf in Hedon

Onder de naam Like A Bat Out Of Hell staat Hedon op vrijdag 11 mei in het teken van een hommage aan de muziek van Meat Loaf. Een grote groep Nederlandse topmuzikanten (van o.a. Focus, Kane en Anouk) slaat de handen ineen om de artiest bekend van o.a. Paradise By The Dashboard Light te eren. Reden voor dit eerbetoon is het veertigjarig bestaan van het Meat Loaf album Bat Out Of Hell.

Bat Out Of Hell staat met 43 miljoen verkochte exemplaren bekend als een van de best verkochte platen ooit. Initiatiefnemer Menno Gootjes gitarist van de band Focus: “Als jochie werd ik meegesleept door dit rockepos. Natuurlijk bekend van Meat Loaf, maar laten we vooral ook muzikaal genie Jim Steinman als componist niet vergeten. Deze jeugdliefde nu zelf live uit te voeren is een droom die uitkomt.”

De band bestaat naast de eerder genoemde topmuzikanten ook uit de vocalisten Martin van der Starre (Symfo Classics), Lisette van den Berg ( Ayreon) en Marcela Bovio (Stream of Passion). Naast de complete vertolking van het jubilerende album zullen meer hits en live-klassiekers van Meat Loaf worden gespeeld. De kaartverkoop voor dit speciale optreden is van start gegaan.

LIKE A BAT OUT OF HELL

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 11 mei
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 21,50

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: