Lynne Arriale Trio op Cultuurschip Thor

 Lynne Arriale Trio op Cultuurschip Thor

Op dinsdag 21 mei presenteert Cultuurschip Thor wederom een extra ingelast StarrJazz Concert. De befaamde Amerikaanse jazzpianiste Lynne Arriale zal met haar Amerikaans/Nederlands trio een concert geven op het intieme podium van het Cultuurschip.

In samenwerking met het ArtEZ Conservatorium en bassist Jasper Somsen organiseert Cultuurschip Thor een exclusief optreden van de Amerikaanse pianiste Lynne Arriane.
Lynne is ter promotie van haar nieuwe CD “Give Us These Days” op tournee in Europa met de Nederlandse bassist Jasper Somsen en de Amerikaanse drummer E.J. Strickland.
Het Trio is overdag in Zwolle te gast voor Masterclasses en koppelt daaraan een StarrJazz concert op de Thor. Het is zeer de moeite waard deze melodisch spelende pianiste live te gaan bewonderen, zeker ook met de geweldige ritmesectie die kenners zal doen watertanden!

Het Lynne Arriale Trio speelt op dinsdag 21 mei om 20.30 uur, inloop een half uur voor aanvang. Entree € 15,50 Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: