Magnolia in Cultuurschip Thor

 Magnolia in Cultuurschip Thor

Op zondag 25 november presenteert Cultuurschip Thor een Uurtje Cultuurtje met ‘Magnolia’ . Drie prachtige zangeressen die een americana/ folk concert brengen met een geheel eigen geluid.
Eva Wilms, Aniek Maren en Lisa Ké vormen het bijzonder mooie americana/folk trio Magnolia. Het zijn drie zangeressen die ook afzonderlijk een succesvolle carrière als zangeres en songwriter hebben. Een jaar geleden kwamen zij bij elkaar voor een eenmalig optreden met muziek uit de film: Oh brother where art thou’. Na afloop wilden ze niet stoppen… daar was de klik! Je hoort dan ook drie bijzondere stemmen die in harmonie elkaar perfect aanvullen in warmte, sound en precisie. Begeleid door de dames zelf op gitaar. Ze spelen hun favoriete Americana nummers uit in de stijl van Alison Krauss, Nickel Creek, the Common Linnets, Dolly Parton en Fleetwood Mac en maken daar een arrangement à la Magnolia van. Hierin laten zij zich inspireren door The Wailin’ Jenny’s, The Staves en Good Harvest.

Magnolia is in het Uurtje Cultuurtje van zondag 25 november om 12.00 uur en om 15.00 uur te beluisteren. Inloop een half uur voor aanvang. Entree € 12,-. Kaarten reserveren kan via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: