Miss Montreal presents Bierpop in IJsselhallen

 Miss Montreal presents Bierpop in IJsselhallen

Bierpop barst uit zijn voegen, daarom zal IJsselhallen Zwolle het nieuwe decor zijn voor het festival!

Sanne aan het woord
Bierpop betekent vooral dansen, drinken en goed eten. Ook dit jaar is Sanne Hans (Miss Montreal) de drijvende kracht achter het festival. “De vierde keer alweer! En nu dus in Zwolle, ook een te gekke stad. Ik ben supertrots dat Bierpop zo goed gaat dat we meer ruimte nodig hebben. Voor mij is het ook de perfecte afsluiter van het festivalseizoen: net als je afkickverschijnselen begint te krijgen, is er nog Bierpop in november. Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het super simpel. Ik heb er onwijs veel zin in. Zie ik jullie daar?!”

Met het OV of de BierpopBus
Vanuit Hardenberg rijdt er een heuse BierpopBus naar Zwolle (en terug). Het mooie is: bij het instappen krijg je meteen een gratis muntje. Zo kun je bij binnenkomst meteen door naar de bar.

Dit jaar heeft Bierpop geen indoor camping, Zwolle heeft namelijk een goede OV aansluiting. Hierdoor kan iedereen veilig thuiskomen zonder zich druk te maken over wie de BOB wordt.

Line-up
De complete line-up blijft nog even een verrassing, maar Suzan & Freek en Wulf zijn sowieso van de partij. Uiteraard staat ook Miss Montreal zelf weer op het podium.

Openingstijden
Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Einde: 01.00 uur

Prijzen
Entree 39,50 (incl servicekosten)
De verkoop van tickets voor Bierpop begint op 4 mei om 10u via www.bierpop.nl

Klik hier voor meer informatie!

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: