Mnozil Brass CIRQUE in de Spiegel

 Mnozil Brass CIRQUE in de Spiegel

Cirque is de nieuwste toevoeging aan het repertoire van de zeven Mnozil Brass muzikanten, die zoals altijd de grenzen van hun instrumenten doorgronden. En betreden de ring die de charade van alledaagse muziek en humor met elkaar laten ontmoeten, en te transformeren, tot een klein fijn vlooien circus!

Kom op! Kom allemaal! Laat u verassen!

Zij zijn fervente voorstanders van de stelling dat de wereld rond is. Zij hebben legendarische voorstellingen neergezet, in de Rocky Mountains, Shibuya en Ühlingen-Birkendorf. Keer op keer in de meest intieme settingen, wist Mnozil Brass onverwacht gelach te creëren. De rusteloze muzikanten gingen hier onmiddellijk op in, maar kon de reacties van het publiek niet verklaren. Onverschrokken ging Mnozil Brass hun weg, de zeven mannen hebben een missie, breng het naar de mensen:

“Kom op mensen, geniet van ons Elysische spel. Maar het gelach werd niet minder – het werd sterker, luider! Men zou bijna de tuba niet horen, zo hard! En zo kwamen de zeven vrienden er achter dat de mens, af en toe, de neiging heeft om te juichen, het eruit te laten flappen en er iets van te maken! Al bijna een kwart eeuw, tenminste bij Mnozil Brass.

Samengevat: de wereld is rond, men lacht. Kortom, de wereld is een circus. Gewoon Cirque, dat klinkt beter…

Kaarten zijn hier te bestellen.


Prijzen

Gouden Rang Normaal € 44.00
1e rang Normaal € 39.50 en CJP € 33.50
2e rang Normaal € 33.50
3e rang Normaal € 24.00

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: