Na triomfshow op Bevrijdingsfestival Bökkers nu ook naar Hedon

 Na triomfshow op Bevrijdingsfestival Bökkers nu ook naar Hedon

Afgelopen zaterdag trad Bökkers nog op op het hoofdpodium voor een afgeladen Wezenlandenpark tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel, vrijdag 9 november komt de Sallandse rockband naar poppodium Hedon. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen. Kaartverkoop is per direct gestart.

De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross. De expliciete teksten in Sallands dialect op het laatste album ‘Schorem uut de schiettente’ bleven niet onbesproken. Een Wapenveldse dominee riep in november zijn schapen op vooral niet naar deze goddeloze band te gaan. “’T bunt boefjes, maar aardige boefjes”, mijmert Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross.

BÖKKERS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 9 november
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 18,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Robert Westera

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: