NIGHT SKATE ZWOLLE SLUIT HET SEIZOEN AF EN HAALT 500 EURO OP VOOR DE CLINICLOWNS

 NIGHT SKATE ZWOLLE SLUIT HET SEIZOEN AF EN HAALT 500 EURO OP VOOR DE CLINICLOWNS

Op 20 september werd het laatste Night Skate Zwolle van dit seizoen gereden. Het werd een spetterend editie met veel deelnemers die met mooie verlichting door Zwolle hebben geskate. Deze zomer zijn 4 Night Skates gereden. Dit is de tweede zomer waarin elke maand een Night Skate georganiseerd wordt. Deze activiteit is niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van de Zwolle.

zie filmpje laatste editie: https://youtu.be/Or5OL4yTbIE

€500 voor de Cliniclowns
Op de Laatste editie werd bekend gemaakt dat op de speciale Cliniclowns skate tocht (op 5 juli) €500 is opgehaald voor de Cliniclowns. “we wilden dit jaar een speciale en ludieke skate organiseren, de Cliniclowns is een heel goed doel die mensen aanspreekt – met een rode neus door Zwolle skaten? Dat is toch gaaf!”. Door de deelnemers eenmalig inschrijf geld te vragen en allerlei ludieke acties en een loting te organiseren hebben we geld verzameld voor de Cliniclowns.

Een laagdrempelige sportieve activiteit voor jong en oud
Night Skate Zwolle wordt vanuit Schaatsvereniging Zwolle ism veel andere vrijwilligers. Het wordt tussen mei en september eens per maand georganiseerd. Het start altijd om 19.30 gaan starten we in Park de Wezenlanden. Eerst wordt een oefenrondje gereden in het park om de benen te strekken. Vervolgens vertrekt een groot rijdend peloton richting een wijk van de stad. Iedereen die redelijk goed kan skeeleren en 12 jaar of ouder is, kan meedoen. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur. Uiteraard is er onderweg een rust- en drinkpauze. Deelname is gratis, maar tijdens de pauze wordt met de pet rondgegaan.

Gebruik je kop; helm op!
Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm bij Night Skate Zwolle altijd verplicht. Er zijn ook leenskate beschikbaar voor deelnemers die hun skates niet kunnen vinden of geen skates meer hebben. Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen.

Vrijwilligers gezocht
Zonder vrijwilligers, geen Night skate Zwolle. We zoeken mensen die kunnen helpen om Night Skate Zwolle 2020 mogelijk te maken. Kan je organiseren? Kan je meedenken over hoe we zaken beter kunnen doen? Doe mee! Ben je een ervaren skeeleraar? Kan je goed remmen en ook af een toe een sprintje trekken? Dan hebben we jouw hulp nodig als een deel van onze verkeersregelaars team! Neem contact met ons op nsz@schaatsverenigingzwolle.nl

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl of onze FB pagina.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: