Paraview Paranormaalbeurs 26 en 27 mei IJsselhallen

 Paraview Paranormaalbeurs 26 en 27 mei IJsselhallen

Op 26 en 27 mei 2018 vindt de Paranormaalbeurs weer plaats in IJsselhallen Zwolle. Tijdens deze beurs zijn er tal van standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Kom langs en laat je adviseren op het gebied van liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei en persoonlijke voorspellingen.

Kennismaken met alternatieve geneeswijzen
Op deze beurs krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op alternatief gebied en kun je op een ontspannen manier kennismaken. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, koffiediklezers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, auralezers, auracamera’s, gidstekenaars en masseurs aanwezig. Het is bij diverse specialisten ook mogelijk om een consult aan te vragen!

De laatste jaren zijn alternatieve geneeswijzen steeds meer gaan leven. De gedachte is dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten een slapen. Het gaat steeds meer over verdieping van het leven en voor ontspanning om je echte ik te vinden.

New Age producten
Het is ook mogelijk om tijdens de Paranormaalbeurs producten te kopen, zoals Boeddha’s, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, inzichtkaarten, cd’s, trommels en boeken. Verder zijn er ook diverse gezondheidsproducten, zoals oliën, kruiden en voedingsproducten te koop.

Locatie
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011AB Zwolle

Klik hier voor kaarten.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: