Pathé houdt 18e editie van het PAC Festival

 Pathé houdt 18e editie van het PAC Festival

Het PAC Festival van Pathé: vijf bijzondere voorpremières op één dag! Houd zondag 28 januari 2018 alvast vrij in uw agenda voor de 18e editie van het PAC Festival.

Tijdens het PAC Festival van Pathé krijgt u vijf bijzondere voorpremières achter elkaar te zien in uw favoriete bioscoop. De kwaliteit van de films is wederom gegarandeerd door meerdere nominaties voor belangrijke filmprijzen.

Programma
10:30 – 12:15 Goodbye Christopher Robin
12:15 – 13:10 Lunchpauze
13:10 – 15:05 The Post
15:20 – 17:20 I, Tonya
17:20 – 18:50 Dinerpauze
18:50 – 20:50 The Shape of Water
21:05 – 23:00 The Florida Project

Over de films:

Goodbye Christopher Robin
Mooi portret over het leven van auteur A.A. Milne en het ontstaan van de wereldberoemde verhalen van Winnie de Poeh. Met o.a. Domhnall Gleeson en Margot Robbie.

The Post- Genomineerd voor 2 Oscars
The Post, geregisseerd door Steven Spielberg, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en redacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

I, Tonya- Genomineerd voor 3 Oscars
Aandoenlijk drama over kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie). Tonya is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar zij komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld.

The Shape of Water- Genomineerd voor 13 Oscars
Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

The Florida Project- Genomineerd voor 1 Oscar
De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. Haar 22-jarige moeder doet ondertussen haar best om zo goed ze kan voor haar te zorgen, maar wil ondertussen als twintiger ook gewoon wat lol kunnen beleven.

Klik hier voor de website van Pathe!

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: