Progressieve rockband Riverside keert terug naar Hedon

 Progressieve rockband Riverside keert terug naar Hedon

De succesvolle Poolse progressieve rockband Riverside komt voor een optreden naar Hedon. De band gaf al meerdere uitverkochten optredens in het Zwolse poppodium. Riverside bracht vorig jaar hun zevende album Wasteland uit wat wereldwijd goede reviews krijgt. De kaartverkoop voor het optreden van Riverside is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl.

Sinds haar oprichting in 2001 bracht de band meerdere succesvolle albums uit en kwamen ze in 2018 met hun zevende studioalbum Wasteland. Drummer Piotr Kozieradzki: “Dit album voelt als ons tweede debuut. Na zes eerdere albums en maar liefst zeventien jaar Riverside voelde het weer alsof ik mijn eerste album ging uitbrengen. Het album reflecteert een deel van de emoties van de laatste jaren in de band. Het is een relatief hard en donkere plaat geworden”.

In het voorprogramma van Riverside staat de populaire rockband Lesoir. De band ging op tour met o.a. Delain en Within Temptain en werd beïnvloed door bands als Anathema, Porcupine Tree en Steven Wilson.

RIVERSIDE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 26 maart
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 32,77

Let op: er is voor deze show geen kaartverkoop bij Plato te Zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: