RadioNL met diverse artiesten tijdens Stratenfestival Zwolle

 RadioNL met diverse artiesten tijdens Stratenfestival Zwolle

Hoofdpodium met RadioNL
Live optreden van diverse bekende en minder bekende
Nederlandse artiesten oa Django Wagner, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Jan & Annie, Ancora, Jaquea Herb, Wimmie Bouman, Stef Ekkel, Harten 10, René Karst, en vele andere artiesten.

Aanvang show: 19.30 uur
Einde show: 23.30 uur

Veiligheid
Bij de organisatie van het Stratenfestival Zwolle staat veiligheid voorop. Tijdens het stratenfestival worden een aantal maatregelen getroffen om het centrum van Zwolle zo veilig mogelijk te maken.

Auto- en fietsvrije binnenstad
Tijdens het Stratenfestival zijn in het centrum de wegen binnen de grachtengordel volledig auto- en fietsvrij. Indien u toch met de auto komt, kunt u deze parkeren op de reguliere parkeertereinen. Wij adviseren u echter met fiets, bus of taxi naar het Stratenfestival te komen.

Vanaf 18.00 uur is gemotoriseerd en fiets verkeer niet mogelijk in de binnenstad en is de binnenstad ALLEEN voor voetgangers toegankelijk,
Bij alle 8 toegangsbruggen zijn tijdelijk fiets parkeerplaatsen ingericht.

Bussen & taxi’s
De binnenstad is prima bereikbaar per bus of taxi. Vanaf begin dienstregeling wordt de bushalte aan de Eekwal niet meer gebruikt en rijden de bussen via tijdelijke halte aan de Burgemeester van Royensingel. De taxi’s rijden niet op afroep naar de binnenstad, maar rijden maximaal tot aan de speciale taxistandplaatsen. Vanaf hier kunt u ‘s avonds ook weer een taxi terug nemen.

Klik hier voor meer informatie!

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: