Ruben Hein met Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Hedon

 Ruben Hein met Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Hedon

Op vrijdag 31 januari staat pianist en songwriter Ruben Hein als artistiek leider samen met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Hedon. Het concert is een door Ruben Hein op maat geschreven, eclectisch programma op het snijvlak van jazz & pop met een symfonisch randje met Hein voorop als solist. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest ofwel het ‘Jong Oranje van de Jazz’, dat onder meer door de 35.000 collega muzikanten/artiesten met de Zilveren Notekraker (als de nieuwe smaakmaker op de podia) bekroond werd, is het enige landelijke jazz++ project voor supertalent, startende professionals van maximaal 26 jaar oud. Elke twee jaar vuurt een nieuwe artistiek leider een NJJO-educatietraject aan met muzikale coaching, workshops, tournees en bijzondere nationale en internationale samenwerkingen.

In 2019 en 2020 is de singer/songwriter en pianist Ruben Hein de artistiek leider van de door het vorm gegeven speciale, gemengde formatie van het NJJO. De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten.

RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST

Datum: Vrijdag 31 januari
Locatie: Grote Zaal, Hedon
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
Prijs: €20,00

Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl en Plato aan de Klokkensteeg 14 te Zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: