Sandra van Nieuwland reist met haar muzikale theatertour naar Schouwburg Odeon

 Sandra van Nieuwland reist met haar muzikale theatertour naar Schouwburg Odeon

Sandra van Nieuwland keert vanaf oktober 2018 terug naar de Nederlandse theaters met haar derde muzikale theatertour ‘Human Alien’. Getiteld naar haar gelijknamige album welke vanaf 21 september 2018 te verkrijgen is.

‘Human Alien’ breekt qua onderwerp met deze tijd waarin alles draait om storytelling. Sandra van Nieuwland: ‘Je hoort zo vaak dat het belangrijk is dat je een verhaal vertelt. Dat je alleen dan meedoet. Maar je bent meer dan je verleden en je omstandigheden. Je bent ook meer dan je succes en je falen.’ De helm waarmee de zangeres is afgebeeld, staat voor de zienswijzen die iedereen in zijn leven verkrijgt. Een extra laag om je heen. Een rol. Maar als je altijd een oranje vizier draagt, weet je niet dat sneeuw wit is. Dan is het tijd om je blik te openen.

Eén van de nummers die zij tijdens haar tournee ten gehore zal brengen is, haar nieuwste single, ‘Hum of Multitudes’. ‘Het betekent zoiets als het gezoem van de menigte. De sociale normen en waarden van de wereld waarin we leven. De verwachtingen van anderen, maar vooral ook van onszelf’, aldus Sandra. Verwacht naast haar uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen.

De muzikale voorstelling ‘Human Alien’ is op vrijdag 19 oktober om 20.30 uur te zien in Schouwburg Odeon. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.sandravannieuwland.com en www.zwolsetheaters.nl

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: