Sint & pieten in Stadshagen

 Sint & pieten in Stadshagen

Sinterklaaspuzzeltocht tot en met 23 november a.s.
Alle kinderen t/m de basisschool kunnen nog tot en met 23 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. We hebben letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen, maar er zijn ook een aantal letters verstopt bij Park de Stadshoeve. Haal een formulier bij de kassa van een van de supermarkten of Intertoys, zoek de letters en vul de oplossing in. Gooi jouw formulier uiterlijk op 23 november voor 17.00u in een van de rode brievenbussen in de Wade en misschien krijg jij op 24 november persoonlijk van de Sint wel een Intertoys cadeaubon van 15 euro!

Intocht Sinterklaas op 24 november
Ja hoor, ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben weer alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden. Wil je de goede man en zijn trouwe vrienden ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 24 november om 11.45u naar het haventje bij de Twistvlietbrug in Stadshagen. Daarna gaan we met zijn allen in optocht door de wijk. En deze keer heeft de Sint wel een heel bijzonder vervoersmiddel uitgekozen! De optocht wordt begeleid door de pietenband Paardenvoetjes. We komen rond 14.00u aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en we met zijn allen liedjes zingen voor de Sint.

Kijk voor eventuele routewijzigingen op de website van het winkelcentrum.

Pietenparty’s op 1 december
Een week later is het weer feest geblazen! Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen van 0-8 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. We gaan samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kun je je eigen taaipop versieren. Je kunt tot en met vrijdag 30 november 17.00u een gratis toegangskaartje ophalen bij Kinderwinkel Spruit voor de partysessie om 10.30u, 11.30u, 13.30u of 14.30u. Op zaterdag 1 december kun je alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Klik hier voor meer informatie.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: