Soulzangeres Kris Berry met nieuw album Berry Street naar Hedon

Soulzangeres Kris Berry met nieuw album Berry Street naar Hedon
23 december 2017 Karel

Kris Berry komt op 29 december naar Hedon. De zangeres bracht eerder dit jaar haar tweede studioalbum ‘Berry Street’ uit en sluit haar succesvolle jaar af in het Zwolse poppodium. Berry stond eerder in haar carrière al op grote festivals als North Sea Jazz en ging met Caro Emerald op tournee door Groot-Brittannië.

Tijdens het optreden zal Kris Berry materiaal spelen van haar nieuwe album Berry Street. Een album wat de Amsterdamse zangeres opnam met de New Yorkse producers Chris Soper en Jesse Singer die onder meer bekend zijn van hun samenwerking met John Legend, The Roots en Chef’Special.

“Op Berry Street komen mijn herinneringen en dromen samen. Het laat zien wie ik nu ben, maar ook waar ik vandaan kom. Mijn eigen omschrijving is 90’s Gospel Pop. Waar ik vroeger vaak zong over heart break, gaat Berry Street meer over hoop en empowerment. Dat geeft de muziek een vurige energie. Het mooie is dat je die energie versterkt door hem te delen met anderen” aldus Kris Berry.

KRIS BERRY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 29 december
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : €14,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Jitske Schols.