“Sound of 2018” Nana Adjoa naar Hedon

 “Sound of 2018” Nana Adjoa naar Hedon

Beschreven als dé sound van 2018 en het jaar aftrappen met een concert op showcasefestival Noorderslag in Groningen: het legt de lat hoog voor de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa. Het debuutalbum Down At The Roots, dat alleen nog op vinyl is verschenen, liet acht gelaagde soulvolle indieliedjes horen. Woensdag 4 april geeft Nana Adjoa een concert in poppodium Hedon.

Dromerig én spannende alternative indie doordrenkt met soul, soul als in ziel. De muziek van de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa in een hokje plaatsen is een uitdaging want de sterke songs voelen verrassend en origineel door de verschillende kleurrijke diepe sounds en grooves. Soms nemen ze je even terug naar britse triphop uit de ‘90, maar ze zijn gelijk te herkennen door Nana Adjoa’s eigenzinnige warme stem. Een stem die compacte poëtische teksten bezingt die samen met de sounds de dieptes in duiken en vragen stellen zonder een moment zwaarmoedig te worden.

SEAN CHRISTOPHER
Singer-songwriter Sean Christopher is van alle markten thuis. Naast jaren ervaring in het pop-circuit schreef Sean voor vele andere artiesten en maakte hij de muziek voor verschillende grote tv-commercials. In de band Moonpilot vond hij pas echt zijn draai – in 2010 werd de band met het nummer Caroline verkozen tot Serious Talent op 3FM. De eerste stap als soloartiest maakt hij nu vol overtuiging. Het eerste album wordt binnenkort verwacht en staat vol verstilde, haast gefluisterde popmuziek van een getalenteerd singer-songwriter.

NANA ADJOA
SUPPORT: SEAN CHRISTOPHER

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Woensdag 4 april
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 11,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Latoya van der Meeren

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: