Stemloket in studentencafé wordt ’s nachts geopend door Henk Jan Meijer

 Stemloket in studentencafé wordt ’s nachts geopend door Henk Jan Meijer

Woensdag 21 maart 2018 vinden de landelijke gemeenteraadsverkiezingen plaats. Met als doel om meer jongeren naar de stembus te trekken slaan Buro Ruis, SOOZ, gemeente Zwolle, diverse politieke jongerenorganisaties en Het Vliegende Paard de handen ineen door een mobiel stembureau op te zetten in het Zwolse studentencafé. Burgemeester Henk Jan Meijer zal het stembureau openen door er als eerste zijn stem uit te brengen.

Voorafgaand aan het stemmen zullen er dinsdagavond vanaf 19:00 diverse activiteiten plaatsvinden in Het Vliegende Paard in het kader van de verkiezingen. Zo organiseren de verschillende politieke jongeren organisaties een debat en wordt er een stemwijzerloket ingericht speciaal voor de zwevende kiezer. Daarnaast kan je vanaf 23:30 in gesprek met burgemeester Henk Jan Meijer over de gemeenteraadsverkiezingen. Er is zelf vanaf 22:00 een ‘Vout Stemverzoekjes’ feest waar de bezoeker aan de hand van stembiljetten zijn favoriete nummer kan kiezen.

Voor het stemmen is het belangrijk dat de stempas niet vergeten wordt. Bezoekers kunnen tot 01:30uur hun stem uitbrengen in Het Vliegende Paard. Voor het hele programma van de avond kan je terecht op www.buroruis.nl.

STEMBUREAU HET VLIEGENDE PAARD

Locatie : Het Vliegende Paard
Wanneer : Dinsdag 20 maart
Open : 19:00
Stemmen : tussen 0:00 en 1:30
Eindtijd : 03:00
Entree : Gratis

Meer informatie met betrekking tot Stembureau Het Vliegende paard is te vinden via www.buroruis.nl

Foto: Joost Jansen

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: