These Go To Elven Pubtalk met Ruben Block van Triggerfinger in Hedon

 These Go To Elven Pubtalk met Ruben Block van Triggerfinger in Hedon

Op zondag 17 maart zal Hedon eenmalig hun zaal verbouwen tot gezellige pub tijdens These Go To Eleven Pubtalk. Een speciale avond waarin Ruben Block van Triggerfinger, Kevin Stunnenberg van Birth of Joy en Janneke Nijhuijs van The Deaf over de ins & outs van hun carrières vertellen. De kaartverkoop voor deze avond is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle. Een ticket is inclusief één drankje tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Deze avond delen deze succesvolle muzikanten hun verhalen met het Zwolse publiek. Want hoe kwamen zij bij een label? Waar hebben ze voor het eerst hun boeker gesproken? Ook de dingen die je vooral niet moet doen als band zullen naar voren komen. Het zal een interactieve avond zijn waarin het publiek ook alle ruimte krijgt om hun vragen te stellen. Tevens is er voor muzikanten ruimte om hun muziek in te sturen en daar tijdens een demopanel anoniem feedback op te krijgen.

These Go To Eleven Pubtalk komt voort uit These Go To Eleven. Een vaste avond met Seb Dokman van Paceshifters als vaste host. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. Dit is voor het eerste dat Hedon een zogenaamde pubtalk organiseert. Naast deze pubtalk staat er op zaterdag 20 april ook nog een festival op het programma met aansprekende namen als Lonely The Brave, Indian Askin, Tusky, Sons en vele anderen!

THESE GO TO ELEVEN PUBTALK
RUBEN BLOCK (TRIGGERFINGER) / KEVIN STUNNENBERG (BIRTH OF JOY) / JANNEKE NIJHUIJS (THE DEAF)

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 17 maart
Open : 18:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : €7,50 inclusief één drankje tijdens de netwerkborrel

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: