Uurtje Cultuurtje uit Austin USA: Nobody’s Girl op Cultuurschip Thor

 Uurtje Cultuurtje uit Austin USA: Nobody’s Girl op Cultuurschip Thor

Op zondag 14 april brengt het Americana Trio ‘Nobody’s Girl’ (USA) in het kader van hun omvangrijke Europese Tournee een bezoek aan Cultuurschip Thor in Zwolle. Betty Soo (Texas), Grace Pettis (Alabama) en Rebecca Loebe (Georgia) zijn drie doorgewinterde Amerikaanse singer-songwriters. Los van elkaar al zeer de moeite waard en als Trio nog indrukwekkender.

Ze kennen elkaar al jaren en besloten vorig jaar hun krachten te bundelen. Een gouden idee, want ‘Nobody’s Girl‘ blijkt een schot in de roos. Solostemmen en harmonieën van dit Americana-Trio maakten zoveel indruk dat hen direct een prestigieus platencontract werd aangeboden.

De drie zangeressen- tevens uitstekende gitaristen- reizen al jaren de wereld rond als succesvol singer-songwriter en brengen een enorme routine mee naar Cultuurschip Thor. Rebecca Loebe was in 2016 al eens eerder te gast op het schip. De dames klinken als echo’s van Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Dolly Parton en Tracy Chapman, kortom een ‘mustsee’ voor de ware Americana liefhebber.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 14 april met Nobody’s Girl begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,- Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: