Vijf topgitaristen naar Hedon voor Knight Of The Guitar

 Vijf topgitaristen naar Hedon voor Knight Of The Guitar

Op vrijdag 1 februari staan onder de naam ‘Knight Of The Guitar’ vijf van Nederlands beste gitaristen in Hedon. Bedenker van het concept is Jan Akkerman, hij neemt zijn muzikale vrienden Anton Goudsmit, John Hayes (Mother’s Finest), Leif De Leeuw en Ruben Hoeke mee naar Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden is begonnen via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Bedenker van ‘Knight of the Guitar’ Jan Akkerman wil er graag een traditie van gaan maken om op en rond zijn een muzikaal event te organiseren. Verwacht gearriveerde grootheden naast aanstormende talent, bluesgiganten naast subtiele fingerpickers, soul- en jazzfreaks tegenover rockbeulen: alles wat er mogelijkerwijs uit een gitaar gehaald kan worden, zal te horen zijn.

Jan Akkerman, Anton Goudsmit, John Hayes (Mother’s Finest), Ruben Hoeke en Leif de Leeuw. zijn allen meester in hun eigen genre, maar bewegen ook geregeld over muzikale grenzen heen. De gitaarhelden worden ondersteund door de vaste band van Jan Akkerman. Op de planken verder de vocalisten Brown Hill en Laurie Akkerman.

KNIGHT OF THE GUITAR

JAN AKKERMAN / ANTON GOUDSMIT / JOHN HAYES / LEIF DE LEEUW / RUBEN HOEKE + BAND

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 1 februari
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 25,75

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: