Vijfsterrenfilms van het Fraterhuis lekker thuisbezorgd

 Vijfsterrenfilms van het Fraterhuis lekker thuisbezorgd

Het 40-jarige Fraterhuis en platform Picl presenteren de kans om films uit het filmtheater thuis te kijken. Picl is een initiatief van filmliefhebbers die, in samenwerking met filmtheaters, een aanbod van de allernieuwste premièrefilms en documentaires biedt.

Aanbod
Via de website van Filmtheater Fraterhuis is het actuele aanbod van Picl te bekijken. Deze maand is onder andere het programma van het Nederlandse Film Festival te zien met de genomineerden voor een Gouden Kalf.

Praktisch
Voor € 8,50 krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt. Picl werkt eenvoudig via je telefoon, laptop, pc of tablet, zonder te downloaden. Later verder kijken? Picl onthoudt waar je gebleven was. En het wordt nog beter. Voor deze prijs krijg je niet alleen een actueel en exclusief aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater.

Beeldbepalend
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Foto: Tine van Oene

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: