Wende met succesvolle project MENS naar Hedon

 Wende met succesvolle project MENS naar Hedon

Met het nieuwe album ‘MENS’ komt Wende op 23 november terug naar Hedon. In de gelijknamige clubshow worden de nummers uit Wende haar succesvolle theatervoorstelling uit 2017 muzikaal nog verder uitgewerkt, waardoor haar confronterende teksten en gedurfde elektronische sound rijker en urgenter klinken dan ooit.

MENS is een grensverleggend productie waarin Wende samen met producers Yan en Ludowic een rauw en spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige breekbare liedjes weet neer te zetten. Het project MENS begon een jaar geleden en had als uitgangspunt de vraag: hoe ben ik mens tussen allemaal mensen? Tijdens haar zoektocht naar antwoorden ging Wende niet alleen te rade bij zichzelf, maar ook bij schrijvers als Typhoon, Joost Zwagerman en Dimitri Verhulst.

Met haar voorstelling is Wende behoorlijk succesvol zo wist de meervoudige Edison winnares vorig jaar Hedon al uit te verkopen. De kaartverkoop voor het optreden van Wende is inmiddels van start gegaan.

WENDE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 23 november
Open : 19:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 29,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Robin de Puy

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: