22 juli Kofferbakverkoop IJsselhallen

De nieuwe editie van een van de leukste snuffelmarkten van Nederland vindt plaats op 22 juli. Wat dit evenement zo bijzonder maakt is de creativiteit die de verkopers stoppen in de verkoop van hun brocante spullen. Dit keer zijn er geen kraampjes, maar wel heel veel kofferbakken te vinden. Wederom zijn er weer een heleboel buitengewone spulletjes waar je tussen kunt snuffelen.

Snuffelen met de hele familie
Neem je kinderen, oma en opa, broer, zus, kortom de hele familie mee. Dit evenement is voor jong en oud, want voor elke doelgroep is er van alles te vinden. Zijn de kinderen dol op lezen? Kies dan de leukste strips en boeken uit voor een lage prijs. Is opa goed in het verzamelen van de (in jouw mening) ‘onzin’-artikelen? Neem hem dan ook zeker mee, hij zal versteld staan van de variatie aan eindeloze verzamelitems.

Dus, zoek jij een leuk uitje en wil je niet al te veel uitgeven? Vind jij het tevens leuk om te zoeken tussen leuke spulletjes? Dan is deze kofferbakverkoop weggelegd voor jou. Kom zeker eens langs en laat je verwonderen.

Openingstijden
09.00 tot 16.30 uur

Locatie:IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011AB Zwolle
Prijzen :Entree: €3,-
Gratis parkeren

Geef een reactie