3FM Podia Tour brengt Ten Times A Million en Nick Klyne naar Hedon

 3FM Podia Tour brengt Ten Times A Million en Nick Klyne naar Hedon

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen waardoor we weer naar restaurants, terrassen en bioscopen mogen. Toch is er een sector die nog steeds in zwaar weer verkeert: de culturele sector. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia met daarmee het concert van Ten Times A Million en Nick Klyne op donderdag 23 juli in Hedon. Er zijn nog maar een paar kaarten verkrijgbaar.

De Enschedese rockband Ten Times A Million stond voor de lockdown al op festivals als Zwarte Cross en Paaspop en verzorgde de support voor o.a. Nothing But Thieves, Red Hot Chili Peppers en White Lies. Maar ook in het buitenland proberen ze voet aan de grond te krijgen, zo zijn Los Angeles, Kopenhagen en Londen al afgestreept. Muzikaal put de band inspiratie uit acts als Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves.

NICK KLYNE
Nick Klein vormde met jeugdvriend en producer Ferdous Dehzad het duo Klyne. De twee brachten verschillende tracks uit waarbij Paralyzed in 2015 het meest wist op te vallen. Ook tourden ze in die periode met Years & Years door Europa. Na het album Klyne, dat in 2017 verscheen, nam de populariteit af. Nick besloot in Zweden met producer Johan Olof Bjork aan nieuw materiaal te werken met Rain On Your Parade als resultaat.

3FM PODIA TOUR: TEN TIMES A MILLION / NICK KLYNE

Datum: Donderdag 23 juli
Locatie: Grote Zaal, Hedon
Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 19:30 uur
Prijs: € 14,50

Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl en Plato aan de Klokkensteeg 14 te Zwolle.

Foto: Robert Westera

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: