8 September Kattegatfestival in Zwolle

 8 September Kattegatfestival in Zwolle

WELKOM BIJ KATTEGAT FESTIVAL

Kom naar onze culturele en inspirerende plek aan de Oostzeelaan en laat je verrassen door wat Kattegat Festival te bieden heeft.

Wij, als creatieve bewoners van de Oostzeelaan, zetten onze deuren open en organiseren samen met Zwolse ondernemingen Kattegat Festival om te laten zien hoe wonen, werken en leven samen kan gaan. Workshops voor jong & oud zijn georganiseerd, foodtrucks staan klaar en de artiesten warmen zich op om Zwolle te vermaken op dit gratis toegankelijke festival.

Wij verwelkomen Zwolle met open armen in onze creatieve container community en maken er samen een feestje van.

WAT MAAKT KATTEGAT FESTIVAL UNIEK?

De lokale Zwolse talenten die zich inzetten voor Kattegat maken dit festival uniek. Bewoners, ondernemers, artiesten en kunstenaars uit Zwolle slaan de handen ineen om dit festival te realiseren. Wij zijn trots op de talenten die te vinden zijn in onze eigen stad! Daarom geven wij deze creatievelingen een podium waar creaties worden geëxposeerd, theater wordt gespeeld en muziek gehoord kan worden.


WAT IS KATTEGAT FESTIVAL EIGENLIJK?

Oorspronkelijk is Het Kattegat een zeestraat die de Oost- en Noordzee verbindt in Denemarken. Kattegat betekent letterlijk ‘nauwe doorgang’. Ook ons containercomplex is een verbindingspunt, het wordt omringd door tunneltjes, wegen, het spoor en fiets- en wandelpaden. Wij zien ons containercomplex als de nauwe doorgang naar, langs en om de Oostzeelaan: ons eigen Kattegat!

Adres:
Oostzeelaan 6
8017JT Zwolle

Social media

Facebook:
Instagram:

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: