Alle singles van Nederland zijn uitgenodigd om in Zwolle bij AKA Escape Rooms op date te gaan op Valentijnsdag – Escape the date!

Ben je als single helemaal klaar met ‘gewoon een drankje doen’ of ongemakkelijke bioscoop dates? Dit jaar kan je het anders aan pakken bij AKA Escape Rooms.

Escape the date is een gratis event voor alle singles in Nederland. Dit event wordt nu voor het 2de jaar gehouden en het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend fenomeen gaat worden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@akaescaperooms.nl met een persoonlijke omschrijving van jezelf en wat je zoekt in een partner. Op basis van de omschrijvingen zullen zo veel mogelijk mensen gematcht worden.

Voor de escape the date zijn er 3 escape rooms beschikbaar: de studeerkamer van Sherlock Holmes, de altijd spannende duikboot en het laboratorium van dr. Frankenstein. En het beste? Escape the date is gratis, dus zelfs als je niet jouw droompartner vindt, krijg je een onvergetelijke ervaring voor niets. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)