In april is het exact 25 jaar geleden dat Nirvana-frontman Kurt Cobain een einde aan zijn leven maakte. ‘The American Nirvana Tribute’ band, ook wel Nervana, brengt woensdag 17 april een ode aan de band van Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl in Hedon. Klassiekers als Smells Like Teen Spirit, About a Girl en Come As You Are worden haarfijn uitgevoerd. Louder Than Love zal de avond openen met een ode aan Audioslave.

Nervana reist de wereld over om de tijdloze muziek van Nirvana te eren met een ongekende liveshow die bijzonder dicht in de buurt komt van de manier waarop Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl in de jaren ’90 met hun indrukwekkende shows een legendarische status verwierven. Nervana wordt ook wel gezien als een van de beste Nirvana tribute bands ter wereld.

Louder Than Love
Daarnaast is het alweer bijna 2 jaar geleden dat Chris Cornell onverwachts uit het leven stapte. De Amerikaanse rockmusicus was ook wel bekend als frontman van Soundgarden, Audioslave, initiator van rockband Temple of the Dog en bracht zo ook vier soloalbums uit. De internationale tribute band Louder Than Love brengt deze avond het beste van hardrockband Audioslave samen in een energieke liveshow.

NERVANA AND LOUDER THAN LOVE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Woensdag 17 april
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 15,82

Tickets zijn te verkrijgen online via www.ticketmaster.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)