Amerikaanse popsensatie SYML voor optreden naar Hedon

 Amerikaanse popsensatie SYML voor optreden naar Hedon

Op dinsdag 25 juni komt de Amerikaanse songwriter SYML voor een optreden naar Hedon. De artiest is momenteel razend populair en scoorde aan de hand van zijn doorbraak Where’s My Love al meer dan honderd miljoen streams! De kaartverkoop voor het optreden van SYML start vrijdag 29 maart om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

SYML is het project van Brian Fennel, je spreekt het uit als ‘simmel’ en dat is Welsh voor simpel. Fennel groeide op in Seattle maar heeft zijn roots in Wales liggen. Muziek maakt hij in zijn eigen kelder en draait om eenvoud. Van minimalistische synthesizers tot pakkende gitaarlijntjes. SYML schrijft emotionele liedjes met een boodschap en weet daarmee een groot publiek aan zich te binden.

Met zijn carrière gaat het voorspoedig. Naast het optreden in Zwolle geeft SYML nog slechts één andere Nederlandse clubshow en tevens staat hij op de jubileumeditie van Pinkpop. Op 3 mei komt hij met zijn debuutalbum uiteraard inclusief de hits Clean Eyes en Where’s My Love.

SYML

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 25 juni
Open : 19:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : € 17,00

Foto: Shervin Lainez

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: