Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado naar Zwolle

 Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado naar Zwolle

Singer-songwriter Damien Jurado komt op zaterdag 6 oktober een optreden verzorgen in Odeon. Hedon organiseert deze show in Odeon omdat de muziek van deze Amerikaan beter tot zijn recht komt in de sfeer van deze indrukwekkende theaterzaal. Damien Jurado is in de muziekwereld een grote naam met een groot aantal indrukwekkende samenwerkingen en wapenfeiten achter zijn naam.

Zijn grote doorbraak beleefde de artiest uit Seattle in 1997 met het album Rehearsals for Departure, een album geproduceerd door Ken Stringfellow van The Posies en Big Star. Damien Jurado bracht zijn albums uit op het kwaliteitslabel Sub Pop waar ook stadsgenoten als Soundgarden, Nirvana en Fleet Foxes hun muziek uitbrachten.

Damien Jurado is een vaste gast op grote kwaliteitsfestivals als Primavera Sound in Barcelona en het Utrechtse festival voor fijnproevers Le Guess Who. De kaartverkoop voor de show van Damien Jurado start vrijdag 13 april om 10:00 uur.

DAMIEN JURADO

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 6 oktober
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : € 22,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Lindsey Barnes

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: