Bizzy/ Yung Felix. Snelle bruisweken

BIZZEY

Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde hij als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah’s Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube gouden en platina-statussen behalen. Tot nu toe werkte hij daarop samen met artiesten als Boef, Lil Kleine, Hardwell, Kraantje Pappie en Frenna.

Met zijn nummer-1 hit met ‘JA!’ en zijn nummer-1 album ‘November’ trapte de Amersfoorter 2018 goed af. Zijn hit Traag is met momenteel 75 miljoen views de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip aller tijden. Dit jaar trekt Bizzey met een mix van Baile Funk, Dancehall, R&B en Dembow door Nederland. Met meer dan 300 shows is Bizzey de meest geboekte artiest van 2018!

YUNG FELIX

Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand: Yung Felix is een van de heetste producers on the decks die Nederland rijk is. Van zijn vroegere beats voor SLBMG (met o.a. Faberyayo en Sef) tot samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Hef en Josylvio; Felix bezit de genre-ontstijgende gouden sleutel tot heupen in beweging. Voor zijn DJ-sets, die zich laten beschrijven als knallend, put hij uit een combinatie van eigen producties en alles wat ratchet is.

MC SNELLE

Snelle, alias Lars Bos maakt furore in ons koude kikkerlandje. Getekend bij het ROQ’N Rolla Label van rapper Jebroer bracht hij onlangs zijn zeer goed ontvangen EP Lieve Jongens uit waarmee hij o.a. op Woohah en de Zwarte Cross werd geboekt en daar twee verpletterende shows gaf. Zijn 101 barz sessie kon rekenen op support van o.a. Boef en andere bekende Nederlandse rappers. Snelle staat aan de vooravond van een doorbraak bij het grote publiek of zoals hij zelf nu al zegt: ‘ Ik voel mij Justin Bieber in mijn oude wijk’!

Kaarten kan je hier bestellen

Datum: ma 27 aug 2018
Locatie: Hedon, Grote Zaal
Aanvang: 22:15
Zaal open: 21:30
Prijs: € 5,00
Normaal €5,00
Leeftijd 16+ (ID Verplicht)

Geef een reactie