27,28 en 29 maart is het weer zover, de IJsselhallen opent haar deuren voor niemand minder dan Bobbi Eden met haar: “Loversland”. Drie dagen vol spanning en sensatie voor de bezoekers.

Loversland is meer dan een beurs, het is een unieke beleving! Wat kun je dit weekend verwachten? Maak je op voor een reeks spectaculaire artiesten uit binnen en buitenland op het hoofdpodium, een ruim aanbod in stands waar je lekker kunt shoppen voor de nieuwste en meest populaire speeltjes, en volop spannende attracties waar je jezelf alleen of met je partner het hele weekend kunt vermaken. Attracties Dit is slechts een greep uit de spannende attracties die we voor je in petto hebben: Burlesque Theater Erotisch doolhof Glory Holes Ladies Club 3D Bioscoop Swingers Cafe Seks Theater Artiesten Bobbi Eden en Mark Laurenz zijn drie dagen lang aanwezig om kennis te maken met het publiek en ook de welbekende Candyman geven elke dag spannende shows op het hoofdpodium. Naast het uitgebreide aanbod in strippers en stripsters en dus pure verleiding is er op het podium ook plaats voor één of meerdere bekende Nederlandse artiesten die een sfeervol muziek optreden geven. Wie je kunt verwachten, wordt zeer binnenkort bekend gemaakt! Jij komt toch ook?

Kaarten voor dit fantastische event zijn verkrijgbaar vanaf €20,00 via: https://www.loversland.nl/tickets/ en natuurlijk ook aan de kassa tijdens 27,28 en 29 maart 2020.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: