BOEF komt naar Hedon Zwolle

 BOEF komt naar Hedon Zwolle

Gewoon Boef man, de Frans-Algerijnse rapper en youtube sensatie behoeft geen introductie meer. Na de monsterhits Lauw en Habiba werd Boef één van de meeste populaire rappers uit Nederland ooit. hij doet zijn debuutalbum Slaaptekort eer aan want Zijn werkethiek wordt door collega’s geprezen en werpt z’n vruchten af, want niemand in Nederland scoorde de afgelopen 2 jaar meer hits dan de van oorsprong uit Alkmaar afkomstige rapper. tientallen streamingrecords, gouden en platina platen verder is het tijd voor de volgende stap, een eigen clubtour. Of zoals Boef zelf ‘ Dit wordt het grootste wat ik ooit gedaan heb’.

SUPPORT: JOEYAK
Joey is een product van de straat. Zijn hoofd is heet, en zijn hart koud. Hij rapt wat hij leeft, en misschien nog wel belangrijker; hij leeft wat hij rapt. Hij veroorzaakte moshpits op grote festivals als WOO HAH! en Appelsap en was te horen op singles van bijvoorbeeld Esko, Mario Cash en Architrackz.

Met de singles Hoofd Heet en Boonk Gang gaf hij al wat voorproefjes van zijn nieuwe EP Hoofd Heet, Hard Koud, die in het najaar verscheen. Op die plaat laat JoeyAK -die AK staat voor Alles Kantelen- weer een hele andere kant van zichzelf zien. IJskoude en stoïcijnse straatrap gaat daarop hand in hand met warme drumpartijen uit baile funk. Zijn tracks komen mokerhard aan bij elke crowd en hij is dan ook van plan om elk podium van Nederland compleet in de fik te zetten. Hoofd heet, show heter!

Datum: vrijdag 25 januari 2019
Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Prijs: € 18,54
VIP: € 43,26
Leeftijd: Alle leeftijden

Klik hier voor het bestellen van kaarten!

Foto: https://www.facebook.com/events/2078109282400917/

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: