Boyband FOURCE komt naar IJsselhallen

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (16), Niels (14), Ian (15) en Jannes (16). Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren. Met inmiddels 11 nummer-1-hits in de Kids Top 20, 5 miljoen streams op Spotify, 15 miljoen views op YouTube, een uitverkochte grote zaal van 013 in Tilburg en twee nieuwe concerten in de planning, gaat dit ongetwijfeld lukken!

Vanwege de grote vraag naar meet&greets doen de jongens van FOURCE in de zomervakantie een korte meet&greet-tour. Je kunt ze ontmoeten in Zwolle, Hoofddorp en Bergen op Zoom. Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 15, 16 en 17 augustus!

MEET FOURCE @ IJSSELHALLEN
Deuren open: 13:30 uur
Aanvang: 14:00 / 15:00 / 16:00 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 17:00 uur)
Toegang: alleen voor prijswinnaars met een concertkaartje (de winactie komt online op 15 juli!)

Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de ontvangstruimte. Hiervoor heb je geen toegangsbewijs nodig.

Voorwaarden
Dit meet&greet-event is alleen toegankelijk met een speciaal toegangsbewijs voor deze meet&greet in combinatie met een toegangsbewijs voor het concert van FOURCE op 14 of 15 september in The BOX in Amsterdam. Alleen prijswinnaars van de winactie op FOURCEmusic.nl krijgen een gratis toegangsbewijs toegestuurd. Zonder geldig concertkaartje is het toegangsbewijs voor de meet&greet ook niet geldig.
Winnaars mogen een volwassen begeleider meenemen die niet zelf deelneemt aan de meet&greet.
In de rij staan is niet nodig; binnen een uur na de aanvangstijd zoals vermeld op het toegangsbewijs wordt de naam van de winnaar omgeroepen en die is dan aan de beurt voor de meet&greet.
Maximaal één te signeren item per persoon.

Geef een reactie