Britse post-punkgroep White Lies voor clubshow naar Hedon

De Britse band White Lies komt voor een optreden naar Hedon. White Lies wordt in een adem genoemd met bands als Editors, Joy Division en Interpol. De kaartverkoop voor dit speciale optreden in Hedon start vrijdagochtend 21 december om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

White Lies brak tien jaar geleden in sneltreinvaart door met hun debuutplaat To Lose My Life en de singles Death, Farewell To The Fairground en To Lose My Life. Een uitgebreide tour volgde langs grote Europese festivals als Pinkpop, Rock Werchter, Glastonbury, Roskilde en Sziget. De afgelopen tien jaar stond de band in tal van grote zalen en op grote festivals en groeiden ze uit tot een prominente Britse band.

Het optreden van White Lies staat in het teken van hun nieuwe album Five: ‘Five markeert ons decennium als een band. Het heeft ons ertoe gezet om ons geluid uit te breiden en artistiek een nieuw territorium te bereiken. De start van een nieuw en opwindend hoofdstuk’ aldus White Lies in popmagazine OOR. Het is de eerste keer dat de band een optreden geeft in Zwolle. De kaartverkoop start vrijdagochtend 21 december om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl

WHITE LIES

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 18 april
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 26,00

Geef een reactie