Cafe de Gezelligheid, Het Vliegende Paard en Stanislaus Brewskovitch organiseren het Speciaalbierfestival Zwolle

Cafe de Gezelligheid, Het Vliegende Paard en Stanislaus Brewskovitch organiseren wederom het Speciaalbierfestival Zwolle, de 2018 editie! Met hetzelfde recept als vorig jaar: lekkere speciaalbieren, de prachtige ambiance van de de Grote Kerk in Zwolle en goed eten.

Het Speciaalbierfestival Zwolle is een jaarlijks terugkerend speciaalbier festival, waarbij de brouwers zelf de bieren tappen en de verhalen achter hun bier en brouwerij kunnen vertellen. Het is een mix van lokale (lees Zwolse) brouwers, opkomende nieuwe brouwers en brouwerijen die al een behoorlijke naam in de speciaalbier wereld hebben opgebouwd.

De tweede editie van het Speciaalbierfestival Zwolle vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2018. De locatie is De Grote Kerk aan de Grote Markt 18 in Zwolle.

Meer informatie over hoe het werkt, welke bieren de brouwers meenemen en de kaartverkoop vind je op www.speciaalbierfestivalzwolle.nl

Short-link kaartverkoop: https://goo.gl/eWpGqf
Omdat het vorig jaar zó snel uitverkocht was, en wij zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid willen bieden om van bijzondere bieren te genieten, hebben we dit jaar twee sessies: een middagsessie van 13:00 tot 17:00, een avondsessie van 18:00 tot 22:00 en je kan een combiticket halen die toegang geeft tot beide sessies. De avondsessie en combitickets zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor de middagsessie.

Geef een reactie